Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez itt az én személyes blog-oldalam. Itt olvashatóak a privát bejegyzéseim.

Ide írom a gondolataimat, ha éppen időm akad és kedvem van hozzá.

Görgess a lap aljára.

                   <<<<<                  A zenelejátszó igény szerint leállítható!

StillStream.com: StillStream All Ambient

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

újabb picinyke hír

(Tom, 2010.02.07 19:39)

Nem nagy hír ugyan, de ezt is meg kell becsülnöm és természetesen minden hasonló értesülés örömmel tölt el. Mégpedig, hogy legutóbbi ellenőrzésem óta újabb - számomra teljesen ismeretlen - webhelyeken bukkant fel az oldal. Ezek többnyire továbbra is amolyan nemzetközi gyűjteményes oldalak, linktárak. Persze ezek is biztosan emelik majd a nézettséget.
Januárban rekordot döntöttünk - 1240 látogatóval. Köszönöm Neked is, kedves Látogató, ha esetleg mindehhez Te is hozzájárultál. :)

hírek a netről

(Tom, 2010.01.17 16:27)

A mai napon /2010.01.17./ kíváncsiságból megnéztem, hogy ez az oldal hol bukkan fel a neten... Eddig harminckettő /32/ linket találtam a guglin, ahol felbukkanok... Ezeknek többsége számomra ismeretlen, illetve külföldi weblap. Ennek persze nagyon örülök! :)
Terjeszkedünk szépen, lassan... :)

Timi

(Timi, 2010.01.07 22:17)

Szia!
Érdekes,amiket itt írsz.
Jó dolog látni a kis lelki világodat,hogy hogy alakulnak a dolgaid,hogy milyen folyamaton megy át a művész :)
a szimpatizánsok biztos jó néven veszik.
És ha feldobsz bizonyos témákat,biztos hogy lesz néhány hozzászólás,kérdés,vélemény.
Szerintem írd csak,ha van kedved és időd.
Én más oldalakon is örülök a nem megszerkesztett gondolatoknak,sőt kifejezetten keresem.
Bár a te oldalad amúgy is kifejezetten sokszínű!
Millió pusszantás :)

újra blog

(Tom, 2009.11.28 09:58)

Na, hát végre ismét írok a blogomba oly sok idő után.
Épp most olvasom a "Kreatív írás" című könyvet, amely hasznos útmutatókkal szolgál a hozzám hasonló szerző-palántáknak. Most így fejlesztgetem magam.
Ezzel egy ídőben pedig olyan sok a novella-öteletem, de most mégsem kezdek bele, csak lejegyzem magamnak egyelőre. Ami még fontosabb: ismét nekirugaszkodom az Empathyco folytatásának, mert jó lenne tavaszra befejezni, hogy aztán azt is elindíthassam a kiadók felé...

újabb menűpontok

(Tom, 2009.09.03 20:51)

Tovább bővítettem az oldalt! A Hangjátékok menűpontban híres sci-fi írók műveiből készített, nívós magyar színészek által előadott rádiójátékok hallhatóak.
Ezen kívül több Online Ambient rádió-csatornát is beillesztettem a menűbe, amelyek folyamatosan elektronikus zenét sugároznak élő adás formájában. Érdemes belehallgatni!

zenelejátszók - újdonság!

(Tom, 2009.08.23 19:24)

A mai nappal minden írásom oldalán egy különleges zenelejátszó funkcionál, és automatikusan elindul az aktuális oldal megnyitásakor. Mint ahogy itt is ezt tapasztalhatod, amennyiben megfelelő böngészőt használsz. A helyes működéshez Mozilla Firefox böngésző ajánlott.
Így talán teljesebb lesz az élmény az olvasás közben, hiszen ez a nem mindennapi ambient zenei háttér befogadóképesebbé teszi az elmét, és nyitottabbá válik a lélek!
Megpróbáltam olyan zenéket választani az írásokhoz, amelyek hangulatában illenek azok tartalmához és mondanivalójához.
Jó szórakozást, tartalmas időtöltést kívánok mindenkinek, és kellemes utazást a lélek titokzatos birodalmában!

blog

(Tom, 2009.08.03 22:05)

Na, hát egész jól belejöttem a blogírás első 24 órájában. Nem leszek ám ilyen sűrű a későbbiekben, ez csak amolyan próba volt. De hát ki tudja? Valaki még a saját blog-gyüjteményét is kiadja könyvben... Jó, mi?
Én azért ezt nem teszem. Még a Tünemény-nyel sem haladok egyről a kettőre. Pedig addig nem nyugszom, míg ki nem adatom végül... majd egyszer...
Nehéz ám manapság a kezdő szerzők élete. De sebaj, én bizony nem adom fel egykönnyen! :)

blog

(Tom, 2009.08.03 15:28)

Végre újból megjött az ihlet. Folytatom az Empathyco című regényemet. Egész jól haladok vele, talán még idén kész is lesz! :)
Ez lesz az első számú képviselője az egyéni stílusalapításomnak. Talán ez lehet majd az első igazi Psycho-fiction regény.
Úgy néz ki, hogy meglehetősen nagy terjedelmű lesz. A Tünemény-nél már most hosszabb, pedig még hol van a vége.
Jó ez a blog írás... :)

blog

(Tom, 2009.08.03 07:54)

Íme, például most éppen nincs semmiféle használható gondolatom, ráadásul még az ihlet is elkerül. Most éppen dolgozom az amúgy nem publikus szakmámban, bár ezt a közvetlen ismerőseim úgyis tudják. Mást meg amúgy sem hiszem, hogy érdekelne.
Továbbra is csak úgy magamnak írok.

blog

(Tom, 2009.08.02 22:44)

Szóval minden kezdet nehéz. Ez az első blogos próbálkozásom, bár nem is hiszem igazán, hogy ez érdekelne egyáltalán valakit. De ha mégis, úgy örömmel veszem a te hozzászólásaidat is. Csak akkor írj, ha értelmes gondolataid vannak. Ha nem tetszik, úgyis törölni fogom. Na, majd meglátjuk.
Egyébként az jó dolog, ha kiírja magából az ember a gondolatait. Ezt tanítja Julia Cameron: A művész útja című könyve is. Nagyon jó, olvasd el te is. Már ha vannak esetleg művészi ambícióid.
Azt hiszem, így kezdésnek ennyi is épp elég. Remélem, folytatom, ha kedvem szottyan rá esetleg. Ha nem szólsz hozzá, az sem baj, én elszórakoztatom magam ezzel még egy darabig.
Bár tudod mit? Írj akkor is, ha épp nincsenek értelmes gondolataid, elvégre most velem is ez a helyzet. Úgyhogy uccu neki!