Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A megfigyelők

2014.04.25

 "Gyakorlatilag hívhattok minket bárminek. Bárhogy szólíthattok, bármit is gondoljatok rólunk, a lényeg ugyanaz. Legyünk számotokra akár istenek, angyalok, esetleg földön kívüli idegenek, vagy ultradimenzionális lények; kinek hogy tetszik. De akkor is részesei vagyunk a mindennapi életeteknek. 

Régóta figyelemmel követjük a föld történelmét. Már kezdetek óta megfigyelés alatt tartjuk bolygótokat. De nem csak azt, hanem valamennyi életterületet a Világegyetemben. Az egész univerzum a hatáskörünk alá tartozik. Nem csupán benneteket, embereket figyelünk, hanem tanulmányozzuk a lelket, a pszichét, az emberi viselkedést, a természetet és magát az életet. 

Bizony, van úgy, hogy jól szerepeltek, de néha elbuktok. Nem ítélkezünk, nem ez a dolgunk. Csak megfigyelünk. Ott vagyunk veletek, vigyázunk rátok, ha kértek rá. Néha akkor is, amikor nem. Úgy is, hogy észre sem veszitek. Megpróbálunk a lehető legkevesebbet beleavatkozni az életetekbe, de néha mégis muszáj. Veletek vagyunk mindennap.

Folyamatosan az eget kémlelitek és a saját elmétekben, a lelketekben kutakodtok, megpróbáltok ránk találni. Az érkezésünket várjátok. Pedig mi már rég ott vagyunk. Már azelőtt ott voltunk, mielőtt ti megjelentetek. Részben nekünk köszönhetitek létezéseteket. Jelen vagyunk, bár nem testi valónkban. Igazából nincs is testi valónk. Kihelyezett megfigyelőink révén tarjuk a kapcsolatot, és ez még csak fel sem tűnik nektek. Őket nem mi küldtük oda, már eleve a földre születtek. Általuk látunk benneteket. Az ő szemükkel. Figyeljetek az állataitokra!"

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.